Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ghgames (1418666) - Sarevok CF (794523) » 554243600: T48/R3

Copa 554243600 Información oficial sobre el partido 554243600 en Hattrick

11.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 3

trazosport Alineación oficial del equipo 'trazosport' en el partido 3 - 2 eOmovil Alineación oficial del equipo 'eOmovil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
trazosport Alineación oficial del equipo 'trazosport' en el partido 3 - 5 eOmovil Alineación oficial del equipo 'eOmovil' en el partido
Tiene un resultado normal 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,6 % 4,8 % 75,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

trazosport

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador Pablo Aparicio de trazosport, després de 35 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Ramón Rueda s'emportà una gran ovació del públic local al minut 77, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Passats 78 minuts, Lourenzo Tembra, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. trazosport es posava per davant!

eOmovil

Goles Goles

  • 105 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Nando Monteiro rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Paulino Tello, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!
  • 172 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a eOmovil prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Knut Rembrücken.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Rafael Dalmases va entorpir al marcador d'en Heinke Groszbointer per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 209 Minuto 33 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Enrique Páramo Ortiz va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Rafael Dalmases va xutar a fora.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Nando Monteiro que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de eOmovil a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Nando Monteiro va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): eOmovil va fer una substitució al minut 64. Rafael Dalmases va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Brian Bubendey.