Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cuchufleta C. F (1457107) - Els boquerons (313070) » 554243288: T48/R3

Copa 554243288 Información oficial sobre el partido 554243288 en Hattrick

11.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 3

Cuchufleta C. F Alineación oficial del equipo 'Cuchufleta C. F' en el partido 0 - 5 Els boquerons Alineación oficial del equipo 'Els boquerons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Cuchufleta C. F Alineación oficial del equipo 'Cuchufleta C. F' en el partido 1 - 3 Els boquerons Alineación oficial del equipo 'Els boquerons' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,4 % 0,4 % 91,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuchufleta C. F

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Stéphane Rabier va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Adi Dobre de Cuchufleta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 20 (Lesión leve): En Stéphane Rabier ocupà el lloc d'en Pier Ugo Bernobi al 20 minuts, dos minuts després que el jugador de Cuchufleta quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 78 (Tirita): Al minut 78 de partit, el jugador Cornel-Simion Cunescu de Cuchufleta es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Els boquerons

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de boquerons va ser finalitzada des de l'esquerra per Juan Manuel Suárez al minut 23. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Albert Arnaus va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 135 Minuto 73 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Sergi Palau va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 3. L'experiència és un grau!
  • 105 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 83, Mariusz Pokładowski va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Sergi Palau, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 4.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Mariusz Pokładowski, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Benet 'El Capi' Tallada que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): boquerons va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Cornel-Simion Cunescu va desviar el xut final de Mariusz Pokładowski després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 284 Minuto 69 (Ocasión de penalti): Juan Manuel Suárez de boquerons va fallar un penal al minut 69. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Benet 'El Capi' Tallada es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Ebrahim Mahdavi de boquerons va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Gonzalo Julián Mareco va prendre el seu rol al minut 82.