Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barri F.C. (801818) - Los Toletes C.F. (779650) » 554028704: T48/R2

Copa 554028704 Información oficial sobre el partido 554028704 en Hattrick

04.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 2

Cultural Dep. Leonesa Alineación oficial del equipo 'Cultural Dep. Leonesa' en el partido 3 - 1 Los Toletes C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Toletes C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cultural Dep. Leonesa Alineación oficial del equipo 'Cultural Dep. Leonesa' en el partido 2 - 1 Los Toletes C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Toletes C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,9 % 4,6 % 19,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cultural Dep. Leonesa

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 5 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Markus Scharrer llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 134 Minuto 23 (Gol de penalti): Cultural va obtenir un penal al minut 23, que va llançar a la perfecció Markus Scharrer. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Juan Julio Corral, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Cultural.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Juan Julio Corral es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 30 quan Mathieu Broc de Cultural gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Enrik Hooghe. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Alois Breinbauer de Cultural va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 25 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alois Breinbauer va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Cultural va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Dietrich Stulla va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Cultural estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Los Toletes C.F.

Goles Goles

  • 151 Minuto 71 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 71, el jugador visitant Gustavo Sorel va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ismael Illescas de Toletes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Ramon Barberà va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.
  • 306 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Raúl Dusay maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.