Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tetitos (1583278) - Lauki F.C. (308299) » 554025416: T48/R2

Copa 554025416 Información oficial sobre el partido 554025416 en Hattrick

04.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 2

Vila-seca Team Alineación oficial del equipo 'Vila-seca Team' en el partido 6 - 4 Lauki F.C. Alineación oficial del equipo 'Lauki F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vila-seca Team Alineación oficial del equipo 'Vila-seca Team' en el partido 1 - 0 Lauki F.C. Alineación oficial del equipo 'Lauki F.C.' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vila-seca Team

Goles Goles

  • 110 Minuto 86 (Gol de falta): Gerrit-Jan Blaak va aconseguir l'empat per a Vila-seca mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Gerrit-Jan Blaak va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Vila-seca se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Vila-seca enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Sammy Pflügl va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): El jugador de Vila-seca José Luis del Naranjo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jude Lynn es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Eskild Grønlund de Vila-seca, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jude Lynn en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Jetlir Januzi de Vila-seca, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jude Lynn en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Vila-seca, Sammy Pflügl, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Terkel Lassen de Vila-seca, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jude Lynn en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 4.

Lauki F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 20 (Gol de contra por la derecha): 廖 (Liao) 其治 (Qizhi) va marcar al minut 20 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Lauki va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de David Calatayud, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 35 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Roly Dempster, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): En Koldo Indabehere va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 99 (Ocasión de contra por la izquierda): Lauki van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 99, però el xut de Sorin Dinulescu des de l'esquerra va sortir desviat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): En Jude Lynn anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Lauki.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Sever Alecu va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Lauki Hans-Jörg Atzmüller, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jetlir Januzi. El marcador continuava 4 - 3.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): 廖 (Liao) 其治 (Qizhi) va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.