Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Prime Stars (1419081) - FC Campestre (1414947) » 554025312: T48/R2

Copa 554025312 Información oficial sobre el partido 554025312 en Hattrick

04.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 2

F.C Barcelona 14 Alineación oficial del equipo 'F.C Barcelona 14' en el partido 3 - 2 F.C. Navarcles team Alineación oficial del equipo 'F.C. Navarcles team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
F.C Barcelona 14 Alineación oficial del equipo 'F.C Barcelona 14' en el partido 3 - 4 F.C. Navarcles team Alineación oficial del equipo 'F.C. Navarcles team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 29,3 % 43,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Barcelona 14

Goles Goles

  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Sakis Savvakis va treure un córner llarg cap al segon pal que en Javier Paredes, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.
  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Barcelona contenien la respiració mentre en David Antonio Monzón Mazo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): En Sakis Savvakis va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Sakis Savvakis gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pedro Medina Guzmán va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Toni Cendra de Barcelona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 59 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Alejandro Oreiro s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

F.C. Navarcles team

Goles Goles

  • 141 Minuto 9 (Gol de contra por el centro): Enrique Jiménez va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Navarcles, al minut 9. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 152 Minuto 71 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Diego Giménez de Navarcles després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Navarcles va estar a punt d'empatar al 75 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Valeri Sibis que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Navarcles es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Gonzalo Moyano no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Gabri Penella al camp.