Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vacceos f.c. (123308) - Pines F.C (1432890) » 554025015: T48/R2

Copa 554025015 Información oficial sobre el partido 554025015 en Hattrick

04.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 2

vacceos f.c. Alineación oficial del equipo 'vacceos f.c.' en el partido 5 - 3 Tristante F.C. Alineación oficial del equipo 'Tristante F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
vacceos f.c. Alineación oficial del equipo 'vacceos f.c.' en el partido 2 - 1 Tristante F.C. Alineación oficial del equipo 'Tristante F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,5 % 4,8 % 19,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vacceos f.c.

Goles Goles

  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): vacceos prenia la batuta de l'encontre al minut 51, quan en Luis Delfín va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 101 (Gol por el centro): Al minut 101 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Giuseppe Isolabella ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, vacceos es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Pro Munday del vacceos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 76 podia haver acabat en gol, però Fèlix Sanfèlix va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 118 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Armando Vidaurreta de vacceos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): vacceos va fer una substitució al minut 23. Oleg Vinokurov va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Vince Frigyes.
  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Ronny Seewann de vacceos va abandonar el terreny de joc després de 30 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Giuseppe Isolabella va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): Vince Frigyes de vacceos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fèlix Sanfèlix en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de vacceos, Nemanja Ivanišević, col·locà la pilota just a les mans d'en Fèlix Sanfèlix. El marcador: 3 - 2.
  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Giuseppe Isolabella va xutar fora per a vacceos, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Pro Munday va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de vacceos Gonçalo Santos Sampaio no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fèlix Sanfèlix es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 3.

Tristante F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Pedro Artal que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 163 Minuto 118 (Gol por la derecha): El jugador visitant Alberto 'Need for Speed' Porcel va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 118 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Tristante que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ignacio Pastor, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Pablo Embid quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ignacio Pastor no va ser aprofitada per en Pedro Artal que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ángel Vidarte quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Cucala de Tristante es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): En Reinaldo Vianes ocupà el lloc d'en Sergio Lacalle Moreno al 75 minuts, dos minuts després que el jugador de Tristante quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 120 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Fèlix Sanfèlix de Tristante anava molt fort i col·locat però Thomas Lehmke no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 2.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Tristante, Marco Goy, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Tristante Juan Cucala, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Thomas Lehmke. El marcador continuava 3 - 3.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Tristante Alberto 'Need for Speed' Porcel va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.