Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Playos F. C. (118097) - U.D Kasty (1593453) » 554024722: T48/R2

Copa 554024722 Información oficial sobre el partido 554024722 en Hattrick

04.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 2

Playos F. C. Alineación oficial del equipo 'Playos F. C.' en el partido 2 - 3 REAL VBB F.C. Alineación oficial del equipo 'REAL VBB F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Playos F. C. Alineación oficial del equipo 'Playos F. C.' en el partido 1 - 4 REAL VBB F.C. Alineación oficial del equipo 'REAL VBB F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,0 % 0,5 % 90,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Playos F. C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jan Duong de Playos aconseguir un gol al minut 21 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 138 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Delmiro Urreche estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Alexander Wendling va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 53.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El Playos ho intentava per la dreta per mitjà de Pedro Olivarri, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Playos va estar a punt de posar-se per davant al minut 79 però Jan Duong va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jan Duong es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

REAL VBB F.C.

Goles Goles

  • 153 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73, Pedro Miguel va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per REAL en aconseguir el 2 - 1.
  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): REAL van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 78, quan Mircea Cochinescu va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 105 (Gol por la izquierda): Passats 105 minuts de partit, REAL es va posar per davant amb un 2 - 3 quan César González es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 10 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en César González va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Óscar Requesens, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 253 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 67 en Mircea Cochinescu va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Khodadad Golchoubian va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): Al minut 77 en Edmondo Cecconi va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.