Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almendrina f.s. (1415333) - DARGOD FC (487575) » 554024715: T48/R2

Copa 554024715 Información oficial sobre el partido 554024715 en Hattrick

04.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 2

Hijos de la Guerra Alineación oficial del equipo 'Hijos de la Guerra' en el partido 4 - 2 Real Athletic Club Navas de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Real Athletic Club Navas de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hijos de la Guerra Alineación oficial del equipo 'Hijos de la Guerra' en el partido 2 - 0 Real Athletic Club Navas de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Real Athletic Club Navas de Barcelona' en el partido
Tiene suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hijos de la Guerra

Goles Goles

  • 120 Minuto 9 (Gol de falta): Una falta al minut 9 va provocar un lliure directe. Janukas Zvankus el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Pedro Escofet va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Guerra empatava el partit, 2 a 2, al minut 43.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 els aficionats van embogir quan en Farzan Nobakht va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Guerra.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Guerra pel centre va donar un gran resultat: el gol de Janukas Zvankus va posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Josué Valenzuela Acuña! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Josué Valenzuela Acuña va estar a punt de sentenciar el partit al minut 67, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Escofet de Guerra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Aurel Giurgea de Guerra va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Real Athletic Club Navas de Barcelona

Goles Goles

  • 161 Minuto 17 (Gol por el centro): Barcelona van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 17, quan David Mitrică va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 105 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! David Mitrică rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Dawid Kubicz, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 2 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Barcelona va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Imam Setyo Panugroho va quedar-se sol davant el porter Murat Gaboriaud, però aquest va poder aturar el xut.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Barcelona van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 74, però el xut de Renato Olmedo Puig des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Diego Toledo va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Barcelona es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.