Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real isla f h (774330) - OrUjO PoWeR (1456307) » 554020307: T48/R2

Copa 554020307 Información oficial sobre el partido 554020307 en Hattrick

04.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 2

real isla f h Alineación oficial del equipo 'real isla f h' en el partido 4 - 2 OrUjO PoWeR Alineación oficial del equipo 'OrUjO PoWeR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
real isla f h Alineación oficial del equipo 'real isla f h' en el partido 2 - 0 OrUjO PoWeR Alineación oficial del equipo 'OrUjO PoWeR' en el partido
Tiene suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real isla f h

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 els aficionats van embogir quan en Uziel Caaveiro va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de real.
  • 135 Minuto 31 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en José Guini de real va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 2 - 0.
  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del real van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en David Figueredo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 56 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip real va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Hèctor Vilagrasa va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 49, David Figueredo de real va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ziyad Najim de real va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

OrUjO PoWeR

Goles Goles

  • 152 Minuto 36 (Gol por la izquierda): OrUjO va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Lars Silvurstein va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 138 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Rafael Clasca estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Andrija Teodorović va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 2 al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de OrUjO va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rafael Clasca va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): OrUjO van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 39, però Steffen Guerreau va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): El OrUjO va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 64, però en Rafael Clasca va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de OrUjO va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Romeo Lamoratta, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Santiago Jorge Collotto de OrUjO va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Costică Andronic va prendre el seu rol al minut 37.