Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FreeCatalonia1.714 (307575) - Wooxter Team (437629) » 554020198: T48/R2

Copa 554020198 Información oficial sobre el partido 554020198 en Hattrick

04.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 2

Avellanenses Alineación oficial del equipo 'Avellanenses' en el partido 2 - 4 Atletiko Mediatiko Alineación oficial del equipo 'Atletiko Mediatiko' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Avellanenses Alineación oficial del equipo 'Avellanenses' en el partido 0 - 1 Atletiko Mediatiko Alineación oficial del equipo 'Atletiko Mediatiko' en el partido
Tiene suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Avellanenses

Goles Goles

  • 140 Minuto 44 (Gol de contra de falta): Avellanenses va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Bertrand Van Immerseel la va transformar en el 1 - 3.
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): En Fernando Rovira va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 35 minuts, el Avellanenses va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): El Avellanenses va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 64, però en Sirvan Mohammadi va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Era el minut 42 quan després d'una dura entrada, el jugador Sirvan Mohammadi de Avellanenses s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Juan Siles de Avellanenses va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Oskar Strasser va prendre el seu rol al minut 43.

Atletiko Mediatiko

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Krijn Dijkhuis quedar desmarcat i marcar per a Mediatiko al minut 29. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Krijn Dijkhuis va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ramón Laval, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.
  • 180 Minuto 40 (Gol de falta): Krijn Dijkhuis va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a Mediatiko gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Mediatiko van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Mauro Bar Cendón va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Ramón Laval, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 34 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Mediatiko va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 280 Minuto 42 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Krijn Dijkhuis al minut 42.
  • 284 Minuto 44 (Ocasión de penalti): Krijn Dijkhuis de Mediatiko va fallar un penal al minut 44. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Jesús Alcántara de Mediatiko va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 63 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gérald Ratel de Mediatiko es va guanyar la targeta groga merescudament.