Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Vila-rodona (1600288) - C.F. La Resaka (119951) » 554019935: T48/R2

Copa 554019935 Información oficial sobre el partido 554019935 en Hattrick

04.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 2

CF Vila-rodona Alineación oficial del equipo 'CF Vila-rodona' en el partido 3 - 1 Gremblins FC Alineación oficial del equipo 'Gremblins FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CF Vila-rodona Alineación oficial del equipo 'CF Vila-rodona' en el partido 0 - 1 Gremblins FC Alineación oficial del equipo 'Gremblins FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Vila-rodona

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Leon Suchy el va rematar Finn Lissa amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador Leon Suchy de Vila-rodona, després de 22 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 140 Minuto 32 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Vila-rodona va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Leon Suchy aconseguint el 3 - 1.

Gremblins FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 8 (Gol por la derecha): Al minut 8 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Benoît Gélin que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 31 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Gremblins va ser a punt de marcar al minut 31, quan el seu jugador Ramon Callau va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Łukasz Działkowski la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Gremblins havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Benoît Gélin ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 254 Minuto 86 (Ocasión de penalti): Al minut 86, Gremblins va tenir l'oportunitat de reduir diferències amb un penal, però Salvador 'Chichi' Soler no va tenir la sang freda necessària i va xutar desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Cleriguet de Gremblins va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.