Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BCNCAN2021 (489770) - Real Saúca (1580150) » 554019826: T48/R2

Copa 554019826 Información oficial sobre el partido 554019826 en Hattrick

04.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 2

Cachaça Alineación oficial del equipo 'Cachaça' en el partido 6 - 7 Brasilias Alineación oficial del equipo 'Brasilias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cachaça Alineación oficial del equipo 'Cachaça' en el partido 0 - 2 Brasilias Alineación oficial del equipo 'Brasilias' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cachaça

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 23 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Antenor Lavadores llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 124 Minuto 70 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 70 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Antenor Lavadores. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 82 (Ocasión de penalti): Al minut 82 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Antenor Lavadores, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Francisco José Melendo de Cachaça va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 103 (Lesión leve): En Ernesto Ondona ocupà el lloc d'en Joan Molins al 103 minuts, dos minuts després que el jugador de Cachaça quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 109 (Lesión leve): Manuel Dolorde de Cachaça va abandonar el terreny de joc després de 109 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Sergio Tilaguy va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): En Antenor Lavadores anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Cachaça.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Cachaça Ernesto Ondona no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Juan Carlos Namuncura es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Miguel Eduegui va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Francisco José Melendo de Cachaça, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Juan Carlos Namuncura en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Cachaça Vindio Helguera va intentar enganyar Juan Carlos Namuncura amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 6.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Fermí Oliver de Cachaça va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 6 - 6.

Brasilias

Goles Goles

  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 41. L'anotador per Brasilias va ser Åge Madsen, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 163 Minuto 83 (Gol por la derecha): El jugador visitant Mārtiņš Grīnbergs va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 83 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Fermí Oliver va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El Brasilias creava perill des de la dreta al minut 78, però en Joan Molins, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Alfonso Matute Llera desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Brasilias va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jan Redel, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 273 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): En Carl Issendorff va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carl Issendorff de Brasilias la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Era el minut 73 quan després d'una dura entrada, el jugador Luuri Laud de Brasilias s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): El jugador de Brasilias, Åge Madsen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Alfonso Matute Llera de Brasilias, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ernesto Ondona en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Carl Issendorff de Brasilias, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ernesto Ondona en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Milo Wijmans de Brasilias, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ernesto Ondona en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 6.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Veka Manninen de Brasilias va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Brasilias José María Del Pico no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ernesto Ondona es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 7.