Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

goa cf (1336300) - Otso Gorriak (311672) » 554018657: T48/R2

Copa 554018657 Información oficial sobre el partido 554018657 en Hattrick

04.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 2

TEAM BALA Alineación oficial del equipo 'TEAM BALA' en el partido 2 - 4 Otso Gorriak Alineación oficial del equipo 'Otso Gorriak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TEAM BALA Alineación oficial del equipo 'TEAM BALA' en el partido 1 - 0 Otso Gorriak Alineación oficial del equipo 'Otso Gorriak' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TEAM BALA

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els jugadors del TEAM amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 27, deixant Radúz Móric en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 40, Paulo Henrique Safrana de TEAM empatava el partit: 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fredrik Graindor de TEAM va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42 del partit, Fredrik Graindor de l'equip TEAM, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Otso Gorriak

Goles Goles

  • 119 Minuto 13 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Gorriak va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Manuel Meneses va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 140 Minuto 34 (Gol de contra de falta): Gorriak va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Claudio Bottero la va transformar en el 1 - 2.
  • 173 Minuto 98 (Gol por la derecha): Al minut 98 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Walter Szczypiorski que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 101 (Gol por la derecha): Al minut 101, Gorriak va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Kristijan Žuljević, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Gorriak va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Claudio Bottero, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 280 Minuto 39 (Ocasión de falta): Bruno Perrari va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Claudio Bottero que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Gorriak van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 62, però Francisco Monroy va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Gorriak, l'equip va recuperar la pilota al minut 69 i va contraatacar. En Osvaldo Barbosa va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.