Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Machakapunkies (989941) - El Lustro Prodigioso (441513) » 554018583: T48/R2

Copa 554018583 Información oficial sobre el partido 554018583 en Hattrick

04.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 2

Machakapunkies Alineación oficial del equipo 'Machakapunkies' en el partido 3 - 1 El Lustro Prodigioso Alineación oficial del equipo 'El Lustro Prodigioso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Machakapunkies Alineación oficial del equipo 'Machakapunkies' en el partido 2 - 1 El Lustro Prodigioso Alineación oficial del equipo 'El Lustro Prodigioso' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Machakapunkies

Goles Goles

  • 123 Minuto 55 (Gol por la derecha): Passats 55 minuts, Luis From, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Machakapunkies es posava per davant!
  • 121 Minuto 92 (Gol por el centro): Federico Recchia va donar a Machakapunkies un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 102 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Luis From va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Joan Raurell al minut 60 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Erminio Trivelli va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 241 Minuto 101 (Ocasión de contra por el centro): En Rafa Osorio Castro va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gan Chengelay de Machakapunkies la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

El Lustro Prodigioso

Goles Goles

  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): Prodigioso van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 74, quan Guifré Murguía va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Prodigioso que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Guifré Murguía, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 263 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): Tinus van Uden va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Alvise Verderame de Prodigioso va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 78 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 78 de partit, quan un jugador de Prodigioso, en Guriy Gordeichuk, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.