Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kmosnulo (439765) - MolinsreiHijar (48819) » 554018457: T48/R2

Copa 554018457 Información oficial sobre el partido 554018457 en Hattrick

04.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 2

PUGUILLAS Alineación oficial del equipo 'PUGUILLAS' en el partido 3 - 4 MolinsreiHijar Alineación oficial del equipo 'MolinsreiHijar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PUGUILLAS Alineación oficial del equipo 'PUGUILLAS' en el partido 2 - 0 MolinsreiHijar Alineación oficial del equipo 'MolinsreiHijar' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PUGUILLAS

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 els aficionats van embogir quan en Màxim Borràs va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de PUGUILLAS.
  • 100 Minuto 35 (Gol de falta): Al minut 35, Ken Tschöp va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 2 - 3.
  • 119 Minuto 47 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ken Tschöp va treure un córner llarg cap al segon pal que en Natan d'Hond, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): PUGUILLAS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ken Tschöp va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Isaac Abarca.
  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Gospodin Nikolov va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Ernesto Cendoya va estar a punt de marcar al minut 70 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Natan d'Hond hauria d'haver estat gol al minut 71 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Ernesto Cendoya de PUGUILLAS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Fahir Bozoba va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Felipe Tejera.

MolinsreiHijar

Goles Goles

  • 162 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Toni Santaló va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 6.
  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Stefan Shishkov va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al 31 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a MolinsreiHijar augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Modest Dalmau es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 173 Minuto 65 (Gol por la derecha): El jugador de MolinsreiHijar Anselm Castelló va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 65 amb un gran xut des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Al minut 36, Julio Semprún de MolinsreiHijar va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 20 (Lesión): El jugador de MolinsreiHijar Fernando Nieva va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Modest Dalmau va entrar en el seu lloc.