Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racheaos Team (1416664) - Black Mesa FC (315243) » 554018211: T48/R2

Copa 554018211 Información oficial sobre el partido 554018211 en Hattrick

04.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 2

F.C. PULIXAI Alineación oficial del equipo 'F.C. PULIXAI' en el partido 6 - 4 cadiz juandalf Alineación oficial del equipo 'cadiz juandalf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. PULIXAI Alineación oficial del equipo 'F.C. PULIXAI' en el partido 3 - 0 cadiz juandalf Alineación oficial del equipo 'cadiz juandalf' en el partido
Tiene bastante suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. PULIXAI

Goles Goles

  • 101 Minuto 27 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Henoc Brisa trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 50 (Gol por el centro): Henoc Brisa s'emportà una gran ovació del públic local al minut 50, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): PULIXAI va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 56 Manuel Vieítez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 111 Minuto 98 (Gol por el centro): Passat el minut 98 de joc, Marco Killer facilitava les coses al PULIXAI amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, Oğuzhan Kadir quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Ricardo Inurrieta hauria d'haver estat gol al minut 39 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sakin Kutluata. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): PULIXAI va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sakin Kutluata va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Luis Gómez de Lamadrid.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): Miguel Rivero de PULIXAI, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Luis Gómez de Lamadrid en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Henoc Brisa, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Luis Gómez de Lamadrid va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de PULIXAI i 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Manuel Vieítez va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 4.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Fynn Aininger xutant per a PULIXAI va fer anar la pilota just on la volia, però Luis Gómez de Lamadrid, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

cadiz juandalf

Goles Goles

  • 105 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 18, José Revilla va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a 翁 (Weng) 庭浩 (Tinghao) que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): juandalf va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 26, quan Ernest Alèixit, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.
  • 140 Minuto 58 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de juandalf el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, 翁 (Weng) 庭浩 (Tinghao) va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 3!
  • 142 Minuto 94 (Gol de contra por la izquierda): En 翁 (Weng) 庭浩 (Tinghao) va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): Ernest Alèixit hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Alex Ruz havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iván Solache de juandalf es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Agustín Solana de juandalf va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Silvano Cimadevila, jugador de juandalf, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 36. Yaron Abitbul, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 120 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Agustín Solana de juandalf anava molt fort i col·locat però Georg Eickstedt no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 4.
  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Alex Ruz de juandalf va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 4.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, José Revilla va xutar fora per a juandalf, el marcador es va quedar igual: 6 - 4, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de juandalf Yaron Abitbul va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.