Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TRES DE BASTOS (1368928) - NaRaNJiTo CHES (122416) » 554017769: T48/R2

Copa 554017769 Información oficial sobre el partido 554017769 en Hattrick

04.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 2

los Dukes F.C. Alineación oficial del equipo 'los Dukes F.C.' en el partido 2 - 3 Kardem Pena Alineación oficial del equipo 'Kardem Pena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los Dukes F.C. Alineación oficial del equipo 'los Dukes F.C.' en el partido 2 - 1 Kardem Pena Alineación oficial del equipo 'Kardem Pena' en el partido
Tiene un resultado normal 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,7 % 34,8 % 28,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los Dukes F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 23 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Danko Chesnakov va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 23.
  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, Diego Adrián Quintana va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Javier Iros va poder marcar per a Dukes en un servei de cantonada picat per en Pavol Hurkot quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Dukes va estar a punt de posar-se per davant al minut 82 però Jordi Puigdomènec va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 207 Minuto 83 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Abdelouahhab Dikri va enviar un xut des de 40 metres al minut 83, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 221 Minuto 93 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Diego Adrián Quintana va estar a punt d'acabar en gol al minut 93, però el porter visitant Rubén Ibia va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 94 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Diego Adrián Quintana va estar a punt d'avançar els locals al minut 94 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Kardem Pena

Goles Goles

  • 140 Minuto 3 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Kardem el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Carlos Noroña va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 116 Minuto 25 (Gol evento especial rápido + pase): Carlos Pérez Jiménez va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Caleb Cornwallis, que no va fallar i va marcar el 1 - 2.
  • 142 Minuto 95 (Gol de contra por la izquierda): En Thorsten Göttsche va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 16 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Carlos Pérez Jiménez quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bruno Caldora de Kardem amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.