Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Irreductibles zgz (310605) - fanfu gol (1432269) » 545075290: T48/J3/X

Liga 545075290 Información oficial sobre el partido 545075290 en Hattrick

14.11.2015 14:25:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 3 / X.4073 (182640)

Irreductibles zgz Alineación oficial del equipo 'Irreductibles zgz' en el partido 1 - 5 fanfu gol Alineación oficial del equipo 'fanfu gol' en el partido
Salvador Junquera (14') 1 - 0
1 - 1 Dalila Younsi (22')
1 - 2 Salvatore Di Venere (56')
1 - 3 Tino de Berceo (72')
1 - 4 Ignacio Gante (83')
1 - 5 Tino de Berceo (85')
Irreductibles zgz Alineación oficial del equipo 'Irreductibles zgz' en el partido 1 - 5 fanfu gol Alineación oficial del equipo 'fanfu gol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Irreductibles zgz Alineación oficial del equipo 'Irreductibles zgz' en el partido 1 - 1 fanfu gol Alineación oficial del equipo 'fanfu gol' en el partido
Tiene un resultado normal 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,2 % 36,2 % 34,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Irreductibles zgz

Goles Goles

  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del fanfu. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Salvador Junquera la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Irredtbles es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 14.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Salvador Junquera va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Eransus de Irredtbles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Chad Ryan de Irredtbles va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Diego Eransus se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89 de partit, Chad Ryan de Irredtbles va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 70 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Alex Manuel Ramos, jugador de Irredtbles, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 70. Xamai Olagorta, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Viorel Boeraşu, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Salvador Junquera.

fanfu gol

Goles Goles

  • 161 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 en Dalila Younsi va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 174 Minuto 56 (Gol de penalti): En Salvatore Di Venere va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 56. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Tino de Berceo va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 83, Antoni Iborra va pentinar un córner cap al segon pal que Ignacio Gante va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 4.
  • 108 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 5 s'ha de veure repetit: en Iván Movellán de fanfu va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Tino de Berceo, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Dalila Younsi quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Salvatore Di Venere es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tino de Berceo.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 31 (Lesión): Francisco Latorre va sortir coix del terreny de joc, substituït per Ernesto Cabale. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Semblava que Iván Movellán s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.