Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fresquibiris F.C. (311601) - Lomelas Utd (120316) » 545074437: T48/J14/X

Liga 545074437 Información oficial sobre el partido 545074437 en Hattrick

30.01.2016 14:25:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 14 / X.4057 (182624)

Fresquibiris F.C. Alineación oficial del equipo 'Fresquibiris F.C.' en el partido 2 - 3 Lomelas Utd Alineación oficial del equipo 'Lomelas Utd' en el partido
0 - 1 Luis Fenares (18')
0 - 2 Alejandro Palafox Luna (23')
0 - 3 Eladio Sánchez Ruiz (26')
Stephan Fietze (60') 1 - 3
Benito Busquier (85') 2 - 3
Fresquibiris F.C. Alineación oficial del equipo 'Fresquibiris F.C.' en el partido 2 - 3 Lomelas Utd Alineación oficial del equipo 'Lomelas Utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Fresquibiris F.C. Alineación oficial del equipo 'Fresquibiris F.C.' en el partido 3 - 3 Lomelas Utd Alineación oficial del equipo 'Lomelas Utd' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,3 % 37,2 % 32,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fresquibiris F.C.

Goles Goles

  • 103 Minuto 60 (Gol por la derecha): Els seguidors del Fresquibiris van tornar a saltar d'alegria al minut 60. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Stephan Fietze que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.
  • 103 Minuto 85 (Gol por la derecha): Passava el minut 85 del matx, quan l'atent Benito Busquier va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Fresquibiris van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Alfredo Jaramillo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 200 Minuto 25 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 25 amb una falta ben llançada per en Medir Torramorell, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Eloy Castelltort va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Aiert Belauntza va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Martín Castillo de Fresquibiris va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lomelas Utd

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Luis Fenares va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Alejandro Palafox Luna va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): El Lomelas era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Eladio Sánchez Ruiz va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Miguel Sánchez Lozano de Lomelas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 51 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Lomelas la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eloy Castelltort de Lomelas es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eloy Castelltort va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Lomelas va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.