Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SAL_OLIVER (993817) - Atl. Benamiel (1415261) » 545072140: T48/J14/X

Liga 545072140 Información oficial sobre el partido 545072140 en Hattrick

30.01.2016 14:25:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 14 / X.4016 (182583)

SAL_OLIVER Alineación oficial del equipo 'SAL_OLIVER' en el partido 1 - 1 Atl. Benamiel Alineación oficial del equipo 'Atl. Benamiel' en el partido
Chusé García de Ocariz (79') 1 - 0
1 - 1 Luis Campmany (82')
SAL_OLIVER Alineación oficial del equipo 'SAL_OLIVER' en el partido 1 - 1 Atl. Benamiel Alineación oficial del equipo 'Atl. Benamiel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SAL_OLIVER Alineación oficial del equipo 'SAL_OLIVER' en el partido 2 - 1 Atl. Benamiel Alineación oficial del equipo 'Atl. Benamiel' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,4 % 25,7 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SAL_OLIVER

Goles Goles

  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): Corria el minut 79 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Chusé García de Ocariz, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Eduardo Paz Fajardo va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Juan Romero Hernández va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alejandro Montells va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 77 (Tirita (médico)): Semblava que Adolfo Abela s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 49 (Evento clima: lluvia, OK potente): Francisco Barceló no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Atl. Benamiel

Goles Goles

  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 82 minuts Luis Campmany va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): En Santiago Malta va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Benamiel va anar a parar a la dreta de l'atac on en Sai Freixes, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Anir Kriaa quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Benamiel que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en José Ramón del Valle, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Benamiel va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Tommy Moca va desviar el xut final de Luis Campmany després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sai Freixes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): Benamiel va fer una substitució al minut 17. Santiago Malta va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Luis Campmany.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Antonio Eliceyri Lantabat ocupà el lloc d'en Vistilo Barcela al 86 minuts, dos minuts després que el jugador de Benamiel quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.