Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

zarago (779655) - Isaac Superlopez (1418772) » 545071224: T48/J9/X

Liga 545071224 Información oficial sobre el partido 545071224 en Hattrick

26.12.2015 14:25:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / X.4000 (182567)

zarago Alineación oficial del equipo 'zarago' en el partido 4 - 0 Isaac Superlopez Alineación oficial del equipo 'Isaac Superlopez' en el partido
Felis Verdenosa (2') 1 - 0
Felis Verdenosa (35') 2 - 0
Arximiro Conxo (37') 3 - 0
Jesús Manuel Villalpando (48') 4 - 0
zarago Alineación oficial del equipo 'zarago' en el partido 4 - 0 Isaac Superlopez Alineación oficial del equipo 'Isaac Superlopez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
zarago Alineación oficial del equipo 'zarago' en el partido 4 - 0 Isaac Superlopez Alineación oficial del equipo 'Isaac Superlopez' en el partido
Tiene un resultado normal 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zarago

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a zarago va ser Felis Verdenosa.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Felis Verdenosa va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de zarago va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Arximiro Conxo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48, zarago va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jesús Manuel Villalpando, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de zarago a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Salvador Albalat va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Felis Verdenosa va rebre molts aplaudiments. Al minut 34 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 47 quan Arximiro Conxo de zarago gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Rafael García-González, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Salvador Albalat de zarago es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Fernando Iribarren de zarago va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 16 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Fernando Iribarren se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Jesús Manuel Villalpando ocupà el lloc d'en Miguel Asturg al 33 minuts, dos minuts després que el jugador de zarago quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Isaac Superlopez

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): El Superlopez creava perill des de la dreta al minut 11, però en Josep Maria Viñas, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ismael Cabanyes desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Uclés de Superlopez la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.