Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

alejandres club de futbol (994138) - MáS_MoRaL (1419282) » 545069818: T48/J7/X

Liga 545069818 Información oficial sobre el partido 545069818 en Hattrick

12.12.2015 14:25:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / X.3975 (182542)

alejandres club de futbol Alineación oficial del equipo 'alejandres club de futbol' en el partido 0 - 2 MáS_MoRaL Alineación oficial del equipo 'MáS_MoRaL' en el partido
0 - 1 Selmo Morin (60')
0 - 2 Aritz Conrado (66')
alejandres club de futbol Alineación oficial del equipo 'alejandres club de futbol' en el partido 0 - 2 MáS_MoRaL Alineación oficial del equipo 'MáS_MoRaL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
alejandres club de futbol Alineación oficial del equipo 'alejandres club de futbol' en el partido 3 - 0 MáS_MoRaL Alineación oficial del equipo 'MáS_MoRaL' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alejandres club de futbol

Goles Goles

  • 109 Minuto 66 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Gonzalo Ríos Jiménez després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de MáS_MoRaL Aritz Conrado, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 17 per blocar una centrada d'en Víctor Idiáquez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de alejandres.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): alejandres va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Zigza Moudani en un 1 contra 1 amb el porter Todor Tzenkov, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 210 Minuto 62 (Ocasión de falta): En Todor Tzenkov va fer una magnífica aturada al minut 62, tot i el bon llançament de falta de Francisco Ramírez de Guzmán.
  • 202 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): alejandres va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 67 que Todor Tzenkov no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Javier Benjumea després que el jugador de alejandres li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Al minut 40 de partit, el jugador Jesús Gilete de alejandres es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Juan Carlos Asúa de alejandres va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Heiko Arezketa va prendre el seu rol al minut 73.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Laurín Meléndez ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

MáS_MoRaL

Goles Goles

  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): En Pere Josep Orovich entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al MáS_MoRaL, un peu providencial d'en Selmo Morin va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del MáS_MoRaL que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Aritz Conrado, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de MáS_MoRaL, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Pere Josep Orovich va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MáS_MoRaL va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Adrián Toro Bravo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Eventos clima Eventos clima