Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dada Dada Team (1372703) - COME PEPINO (1455596) » 545068622: T48/J2/X

Liga 545068622 Información oficial sobre el partido 545068622 en Hattrick

07.11.2015 14:25:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / X.3954 (182521)

Dada Dada Team Alineación oficial del equipo 'Dada Dada Team' en el partido 1 - 2 COME PEPINO Alineación oficial del equipo 'COME PEPINO' en el partido
Saül Serrat (5') 1 - 0
1 - 1 Mario Cilóiz (49')
1 - 2 Mario Cilóiz (87')
Dada Dada Team Alineación oficial del equipo 'Dada Dada Team' en el partido 1 - 2 COME PEPINO Alineación oficial del equipo 'COME PEPINO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Dada Dada Team Alineación oficial del equipo 'Dada Dada Team' en el partido 1 - 4 COME PEPINO Alineación oficial del equipo 'COME PEPINO' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,2 % 0,5 % 90,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dada Dada Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): En Luis Dordas entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Dada, un peu providencial d'en Saül Serrat va situar el 1-0 al panell digital.
  • 109 Minuto 49 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Andoni Gámez després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de PEPINO Mario Cilóiz, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Andoni Gámez de Dada va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Banin Allueva de Dada amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 89 (Evento clima: sol, OK técnico): Alfonso Calzador semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

COME PEPINO

Goles Goles

  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): PEPINO va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 87. Mario Cilóiz va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Luis Varas va encarar al porter al 6, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de PEPINO va anar a parar a la dreta de l'atac on en 廖 (Liao) 冠一 (Guanyi), tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Jerome Heskey quasi aconsegueix empatar per PEPINO al minut 30, però Iván Ranchal va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del PEPINO que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pol Bardeny, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jerome Heskey de PEPINO es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 88 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Pol Bardeny s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 20 (Tirita (médico)): Semblava que Luis Varas s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 095 Minuto 39 (Lesión): PEPINO es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jorge Serrano no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Fernando Mardones al camp.