Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oh no! Game Over! F.C. (775488) - l'ToKaPeLoTaS (1457724) » 545061908: T48/J4/X

Liga 545061908 Información oficial sobre el partido 545061908 en Hattrick

21.11.2015 14:25:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 4 / X.3834 (182401)

Oh no! Game Over! F.C. Alineación oficial del equipo 'Oh no! Game Over! F.C.' en el partido 1 - 1 l'ToKaPeLoTaS Alineación oficial del equipo 'l'ToKaPeLoTaS' en el partido
Guillermo Barrios (40') 1 - 0
1 - 1 Prudenci Tolrà (48')
Oh no! Game Over! F.C. Alineación oficial del equipo 'Oh no! Game Over! F.C.' en el partido 1 - 1 l'ToKaPeLoTaS Alineación oficial del equipo 'l'ToKaPeLoTaS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Oh no! Game Over! F.C. Alineación oficial del equipo 'Oh no! Game Over! F.C.' en el partido 4 - 1 l'ToKaPeLoTaS Alineación oficial del equipo 'l'ToKaPeLoTaS' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,0 % 0,5 % 9,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oh no! Game Over! F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Passats 40 minuts, Guillermo Barrios, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Over! es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ismael Gariza va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En José Ángel Careaga va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del lToKaPeLoTaS. La jugada d'estratègia del Over! per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Guillermo Barrios va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Isaac Igueríbar del Over! ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): José Luis Nalda es va comportar com un juvenil al minut 82 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, José Ángel Careaga de Over! va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 54 (Lesión grave): Rafael Hervás, de Over!, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Rafael Peña Ruiz el va substituir.
  • 090 Minuto 84 (Tirita): Passats 84 minuts de joc, en Ahmad Jariff de Over! va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

l'ToKaPeLoTaS

Goles Goles

  • 161 Minuto 48 (Gol por el centro): Als 48 minuts de partit, Prudenci Tolrà de lToKaPeLoTaS va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): lToKaPeLoTaS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ahmad Jariff va desviar el xut final de Aleix Tost després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): José Luis Nalda va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 83, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ahmad Jariff va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 35 de partit, quan un jugador de lToKaPeLoTaS, en Marc Malivern, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 39 (Tirita): Al minut 39, Marc Malivern de lToKaPeLoTaS es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.