Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bigastro c.f (1579845) - FC Contesies Redes (990875) » 545061188: T48/J6/X

Liga 545061188 Información oficial sobre el partido 545061188 en Hattrick

05.12.2015 14:25:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 6 / X.3821 (182388)

bigastro c.f Alineación oficial del equipo 'bigastro c.f' en el partido 0 - 3 FC Contesies Redes Alineación oficial del equipo 'FC Contesies Redes' en el partido
0 - 1 Ander Gonzalo Anes (56')
0 - 2 Antonio Luis Capla (71')
0 - 3 Antonio Luis Capla (77')
bigastro c.f Alineación oficial del equipo 'bigastro c.f' en el partido 0 - 3 FC Contesies Redes Alineación oficial del equipo 'FC Contesies Redes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
bigastro c.f Alineación oficial del equipo 'bigastro c.f' en el partido 2 - 1 FC Contesies Redes Alineación oficial del equipo 'FC Contesies Redes' en el partido
Tiene mala suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,4 % 1,1 % 12,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bigastro c.f

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Raúl Tello va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Eustaquio Canido va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de bigastro se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28, Raúl Tello arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): bigastro va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Raúl Tello va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nolasco Zorzano.

FC Contesies Redes

Goles Goles

  • 106 Minuto 56 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 56 i semblava que Contesies desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Ander Gonzalo Anes va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 71 de partit va donar a Contesies l'avantatge per 0 - 2. Antonio Luis Capla en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 77, Contesies va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Antonio Luis Capla.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 6 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ander Gonzalo Anes, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Contesies va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Timoteo Sánchez va sortir per sobre el travesser.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Timoteo Sánchez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vicenç Pascual de Contesies la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.