Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

c.e.Sant llorenç de Morunys (992431) - europeo ud (434432) » 545059029: T48/J12/X

Liga 545059029 Información oficial sobre el partido 545059029 en Hattrick

16.01.2016 14:25:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 12 / X.3782 (182349)

c.e.Sant llorenç de Morunys Alineación oficial del equipo 'c.e.Sant llorenç de Morunys' en el partido 4 - 3 europeo ud Alineación oficial del equipo 'europeo ud' en el partido
Espina Chaparro (4') 1 - 0
Ione Velarde (13') 2 - 0
2 - 1 Norberto Miura (16')
Daniel García de Castillo (28') 3 - 1
3 - 2 Jaime Ramiro Gómez (69')
Ione Velarde (75') 4 - 2
4 - 3 Francisco Jesús Pérez (77')
c.e.Sant llorenç de Morunys Alineación oficial del equipo 'c.e.Sant llorenç de Morunys' en el partido 4 - 3 europeo ud Alineación oficial del equipo 'europeo ud' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
c.e.Sant llorenç de Morunys Alineación oficial del equipo 'c.e.Sant llorenç de Morunys' en el partido 6 - 1 europeo ud Alineación oficial del equipo 'europeo ud' en el partido
Tiene mala suerte 5.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

c.e.Sant llorenç de Morunys

Goles Goles

  • 136 Minuto 4 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Alejandro Aparacio va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Espina Chaparro se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 1 - 0 al minut 4 per a c.e.Sant.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ione Velarde va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de c.e.Sant va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Daniel García de Castillo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 108 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Espina Chaparro és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Ione Velarde perquè aconseguís el 4 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Ione Velarde, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alberto Las Heras Tomás. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Eric Graupera, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Esteban Acosta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ione Velarde de c.e.Sant va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto Las Heras Tomás de c.e.Sant amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

europeo ud

Goles Goles

  • 152 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16, europeo va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Norberto Miura va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 152 Minuto 69 (Gol por la izquierda): europeo va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Jaime Ramiro Gómez va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): El 4 - 3 el va apuntar al seu compte particular Francisco Jesús Pérez de europeo després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Miguel Zafra-Vázquez va fer una jugada per la banda esquerra, però Luis Arroyo va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Miguel Zafra-Vázquez de europeo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.