Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCGranVia (438066) - los xutenes (315427) » 545057774: T48/J7/X

Liga 545057774 Información oficial sobre el partido 545057774 en Hattrick

12.12.2015 14:25:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / X.3760 (182327)

FCGranVia Alineación oficial del equipo 'FCGranVia' en el partido 2 - 2 los xutenes Alineación oficial del equipo 'los xutenes' en el partido
Moisés Caspe (7') 1 - 0
Emili Casacuberta (36') 2 - 0
2 - 1 Estevo Laza (39')
2 - 2 José Zabal (68')
FCGranVia Alineación oficial del equipo 'FCGranVia' en el partido 2 - 2 los xutenes Alineación oficial del equipo 'los xutenes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FCGranVia Alineación oficial del equipo 'FCGranVia' en el partido 5 - 0 los xutenes Alineación oficial del equipo 'los xutenes' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCGranVia

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): FCGranVia s'avançava al marcador al minut 7, després d'un rebot que va caçar en Moisés Caspe per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de FCGranVia a 2 - 0. Emili Casacuberta va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Moisés Caspe de FCGranVia va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FCGranVia va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Moisés Caspe, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Emili Casacuberta va estar a punt d'acabar en gol al minut 80, però el porter visitant 顾 (Gu) 群凯 (Qunkai) va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Enrique Nosti de FCGranVia va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Fernando Romero Mora va prendre el seu rol al minut 40.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Daniel Serrano va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

los xutenes

Goles Goles

  • 151 Minuto 39 (Gol por el centro): Un mica després, Estevo Laza de xutenes va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 160 Minuto 68 (Gol de falta): L'entrenador de xutenes es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que José Zabal era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): El xutenes va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 35, però en Gaspar Padín va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Fernando Muñoz Ramos va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 77, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Kamal Souëdi va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): En Alberto Alvarado ocupà el lloc d'en Stefan Konyarski al 17 minuts, dos minuts després que el jugador de xutenes quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Alberto Alvarado probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.