Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gol (312299) - Calce Tim (1431753) » 545054771: T48/J12/X

Liga 545054771 Información oficial sobre el partido 545054771 en Hattrick

16.01.2016 14:25:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 12 / X.3706 (182273)

gol Alineación oficial del equipo 'gol' en el partido 1 - 1 Calce Tim Alineación oficial del equipo 'Calce Tim' en el partido
0 - 1 Valeriano Medina Muro (6')
Jesús Castellón (88') 1 - 1
gol Alineación oficial del equipo 'gol' en el partido 1 - 1 Calce Tim Alineación oficial del equipo 'Calce Tim' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
gol Alineación oficial del equipo 'gol' en el partido 2 - 1 Calce Tim Alineación oficial del equipo 'Calce Tim' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,4 % 2,7 % 16,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gol

Goles Goles

  • 112 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del gol s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jesús Castellón que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 88 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ignacio Cardoso es va comportar com un juvenil al minut 15 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 211 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Abian Armada va estar a punt de marcar al minut 16 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, Imad-eddine Dlimi va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): gol enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de gol va anar a parar a la dreta de l'atac on en Abian Armada, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 286 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 82, un contraatac del gol no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Fernando Valdehuérteles perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Roberto Cerain de gol va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 87, però no va estar gaire encertat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): Després de 74 minuts jugats, Abian Armada es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Tomás Larios Zavala.
  • 095 Minuto 80 (Lesión): El jugador de gol Lucio Insua va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Roberto Cerain va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Imad-eddine Dlimi ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 305 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Óscar Gutiérrez Caviedes.

Calce Tim

Goles Goles

  • 140 Minuto 6 (Gol de contra de falta): El porter de Calce va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Valeriano Medina Muro va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després de 72 minuts, Juan Kindelán va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Luis Horna va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 89, quan en Juan Kindelán va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eufemio Evigui.