Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

linterna verde (1600246) - Atlético Jun (1435984) » 545046833: T48/J14/X

Liga 545046833 Información oficial sobre el partido 545046833 en Hattrick

30.01.2016 14:25:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 14 / X.3564 (182131)

linterna verde Alineación oficial del equipo 'linterna verde' en el partido 2 - 4 Atlético Jun Alineación oficial del equipo 'Atlético Jun' en el partido
Iván López (9') 1 - 0
1 - 1 Felix Maghiari (33')
1 - 2 Martín Alio (39')
罗 (Luo) 恒昌 (Hengchang) (40') 2 - 2
2 - 3 Dimas Leguina (54')
2 - 4 Felix Maghiari (71')
linterna verde Alineación oficial del equipo 'linterna verde' en el partido 2 - 4 Atlético Jun Alineación oficial del equipo 'Atlético Jun' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
linterna verde Alineación oficial del equipo 'linterna verde' en el partido 1 - 6 Atlético Jun Alineación oficial del equipo 'Atlético Jun' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

linterna verde

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): linterna va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 9 Iván López va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 del partit, el jugador 罗 (Luo) 恒昌 (Hengchang) de linterna va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 50 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Felix Maghiari haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a linterna al minut 50.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): linterna va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan 罗 (Luo) 恒昌 (Hengchang) va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sergio Vallines.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Abian Varela va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 32 (Lesión grave): Regino Toro, de linterna, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Eduardo Rubio Envite el va substituir.

Atlético Jun

Goles Goles

  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Felix Maghiari que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Martín Alio que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Atlético.
  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del linterna. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Dimas Leguina la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Atlético es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 3 arribava al minut 54.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 71 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Atlético. A fi d'aconseguir el 2 - 4, van tocar-la en curt per tal que Felix Maghiari xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Oliver Knick que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Ignacio Lugo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Ignacio Lugo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 53 (Lesión leve): En Dimas Leguina ocupà el lloc d'en Fidel Capdevila al 53 minuts, dos minuts després que el jugador de Atlético quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.