Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

linterna verde (1600246) - SC Villa Mallorca (771921) » 545046805: T48/J7/X

Liga 545046805 Información oficial sobre el partido 545046805 en Hattrick

12.12.2015 14:25:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / X.3564 (182131)

linterna verde Alineación oficial del equipo 'linterna verde' en el partido 2 - 0 SC Villa Mallorca Alineación oficial del equipo 'SC Villa Mallorca' en el partido
余 (Yu) 儒天 (Rutian) (22') 1 - 0
罗 (Luo) 恒昌 (Hengchang) (75') 2 - 0
linterna verde Alineación oficial del equipo 'linterna verde' en el partido 2 - 0 SC Villa Mallorca Alineación oficial del equipo 'SC Villa Mallorca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
linterna verde Alineación oficial del equipo 'linterna verde' en el partido 5 - 0 SC Villa Mallorca Alineación oficial del equipo 'SC Villa Mallorca' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

linterna verde

Goles Goles

  • 140 Minuto 22 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de linterna el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, 余 (Yu) 儒天 (Rutian) va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): En Galdric Sirera va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on 罗 (Luo) 恒昌 (Hengchang) la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Galdric Sirera una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 44, però una magnífica aturada de Ozzy Chapple va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Abian Varela de linterna va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iván López de linterna es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 余 (Yu) 儒天 (Rutian).
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iván López de linterna va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

SC Villa Mallorca

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Mallorca va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 21, quan Jonathan Saenz Aparicio va quedar-se sol davant el porter Ahetz Iturraran, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Miguel Fontes, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 262 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Olmo Lascano per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 53, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Mallorca van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 60, però el xut de Olmo Lascano des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gian Luca Aloise de Mallorca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Jonathan Saenz Aparicio, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 302 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Jesús Medina no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.