Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Cuero FC (314954) - Real Madrid Cataluña (1335324) » 545042752: T48/J3/X

Liga 545042752 Información oficial sobre el partido 545042752 en Hattrick

14.11.2015 14:25:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 3 / X.3492 (182059)

El Cuero FC Alineación oficial del equipo 'El Cuero FC' en el partido 2 - 0 Real Madrid Cataluña Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Cataluña' en el partido
Ignacio Valbén (10') 1 - 0
Antonio Graner (17') 2 - 0
El Cuero FC Alineación oficial del equipo 'El Cuero FC' en el partido 2 - 0 Real Madrid Cataluña Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Cataluña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
El Cuero FC Alineación oficial del equipo 'El Cuero FC' en el partido 2 - 2 Real Madrid Cataluña Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Cataluña' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,2 % 36,3 % 34,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Cuero FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 10 (Gol de penalti): Corria el minut 10, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Cuero s'avançava en el marcador després que en Ignacio Valbén xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 133 Minuto 17 (Gol por la derecha): Cuero va aconseguir el 2 - 0 quan Antonio Graner va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9, José Del Olivo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Graner, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 63 quan Alberto Ordóñez de Cuero gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Joseba Adurraga va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Bendala de Cuero va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Real Madrid Cataluña

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 61 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Cataluña va ser a punt de marcar al minut 61, quan el seu jugador Salomón Ganeroso va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Raúl Esteva va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Toribio Riazor no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Delyan Vasev s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): Cataluña va fer una substitució al minut 66. Antonio Faria va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Segismundo Zaragozá.