Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

las ,ejajores (800613) - xxtric (798139) » 545035970: T48/J1/X

Liga 545035970 Información oficial sobre el partido 545035970 en Hattrick

31.10.2015 14:25:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 1 / X.3371 (181938)

las ,ejajores Alineación oficial del equipo 'las ,ejajores' en el partido 2 - 2 xxtric Alineación oficial del equipo 'xxtric' en el partido
0 - 1 Nacho Fernández Domínguez (4')
Uriele Grassia (13') 1 - 1
1 - 2 Samuel Nano (68')
Uriele Grassia (80') 2 - 2
las ,ejajores Alineación oficial del equipo 'las ,ejajores' en el partido 2 - 2 xxtric Alineación oficial del equipo 'xxtric' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
las ,ejajores Alineación oficial del equipo 'las ,ejajores' en el partido 4 - 0 xxtric Alineación oficial del equipo 'xxtric' en el partido
Tiene mala suerte 4.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

las ,ejajores

Goles Goles

  • 105 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 13, Roberto Medinilla va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Uriele Grassia que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): Després de 80 minuts de partit, Uriele Grassia igualava per ,ejajores en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 37 (Ocasión de falta): En Eguen Tolosa es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 207 Minuto 39 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): ,ejajores va ser a punt de marcar al minut 39, quan el seu jugador Uriele Grassia va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): ,ejajores va estar a punt de posar-se per davant al minut 48 però Jesús Abal va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): ,ejajores va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Román Bebeto va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Xavier Monzó.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Uriele Grassia del ,ejajores ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, José Miret de ,ejajores va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roberto Medinilla de ,ejajores va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 11 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Luis Rubio Vega va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en José Miret.
  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): ,ejajores va fer una substitució al minut 38. Tomás Merino Pérez va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Román Bebeto.

xxtric

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Nacho Fernández Domínguez va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Nacho Fernández Domínguez va anar directament als peus de Samuel Nano que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): xxtric va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 60, quan Fabià Vilajuliu va quedar-se sol davant el porter Fernando Sáenz, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vladislav Nedelkov de xxtric amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 78 (Lesión): Vladislav Nedelkov no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Julio Cela.