Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el casar (1435730) - mofletudo (1368005) » 545032070: T48/J5/X

Liga 545032070 Información oficial sobre el partido 545032070 en Hattrick

28.11.2015 14:25:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 5 / X.3301 (181868)

el casar Alineación oficial del equipo 'el casar' en el partido 4 - 3 mofletudo Alineación oficial del equipo 'mofletudo' en el partido
Manole Ivănescu (9') 1 - 0
Santiago Faura (25') 2 - 0
2 - 1 Jordi Rovira (26')
Julio César Moncada (39') 3 - 1
3 - 2 Juan Antonio Iturrebaso (53')
3 - 3 Adam Ormsby (73')
Adrià Escofet (74') 4 - 3
el casar Alineación oficial del equipo 'el casar' en el partido 4 - 3 mofletudo Alineación oficial del equipo 'mofletudo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
el casar Alineación oficial del equipo 'el casar' en el partido 5 - 1 mofletudo Alineación oficial del equipo 'mofletudo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el casar

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 9 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Manole Ivănescu. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25, casar va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Santiago Faura, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 108 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible (general)): Benito Narbaitzar de casar va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Julio César Moncada que va completar la jugada que feia pujar el 3 - 1 al marcador.
  • 109 Minuto 73 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 73 minuts 木 (Mu) 清钟 (Qingzhong) es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Adam Ormsby que d'un gran xut va marcar per a mofletudo el 3 - 3.
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Passats 74 minuts, Adrià Escofet, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. casar es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Víctor Rabía va estar a punt de sentenciar el partit al minut 27, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Germán Niquepa. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En 木 (Mu) 清钟 (Qingzhong), entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Santiago Faura, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): 木 (Mu) 清钟 (Qingzhong) una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Igon Gracera va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Germán Niquepa de casar va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. 木 (Mu) 清钟 (Qingzhong) va prendre el seu rol al minut 44.

mofletudo

Goles Goles

  • 154 Minuto 26 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Jordi Rovira. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 138 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Albin Asla va anar directament als peus de Juan Antonio Iturrebaso que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Jordi Rovira quasi redueix la diferència al marcador al minut 47, però una gran estirada d'en Udazken Etxaburu va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 209 Minuto 85 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Benito Narbaitzar van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Juan Antonio Iturrebaso a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jordi Rovira es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en César Galbarruli de mofletudo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Cella de mofletudo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 56 (Lesión leve): mofletudo va fer una substitució al minut 56. Jordi Rovira va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Felipe Acosta.