Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Antonioypunto F. C. (486259) - Los yeraloko (435716) » 545021996: T48/J8/X

Liga 545021996 Información oficial sobre el partido 545021996 en Hattrick

19.12.2015 14:25:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 8 / X.3121 (181688)

Antonioypunto F. C. Alineación oficial del equipo 'Antonioypunto F. C.' en el partido 2 - 3 Los yeraloko Alineación oficial del equipo 'Los yeraloko' en el partido
Lucrecio Feal (25') 1 - 0
1 - 1 Lokiz Apallua (30')
1 - 2 Raúl Turza (58')
1 - 3 Luis Unzaga (72')
Manolo Martínez (83') 2 - 3
Antonioypunto F. C. Alineación oficial del equipo 'Antonioypunto F. C.' en el partido 2 - 3 Los yeraloko Alineación oficial del equipo 'Los yeraloko' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Antonioypunto F. C. Alineación oficial del equipo 'Antonioypunto F. C.' en el partido 3 - 5 Los yeraloko Alineación oficial del equipo 'Los yeraloko' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,4 % 10,5 % 66,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antonioypunto F. C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 25 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 25 minuts quan Adolfo Frutos va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Lucrecio Feal, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.
  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): El Antonioypunto no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Manolo Martínez es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 47 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Antonioypunto va ser a punt de marcar al minut 47, quan el seu jugador Brian Keen va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Antonioypunto van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Lucrecio Feal, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manolo Martínez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Los yeraloko

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Lokiz Apallua va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 30.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 58 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de yeraloko. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Raúl Turza xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al 72 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a yeraloko augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Luis Unzaga es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 29 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en José Téllez en un penal llençat per en Toni Espallergues va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Raúl Tolerano va marcar al minut 31 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Edgar Cotarelo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de José Téllez, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emilio Martos Blázquez de yeraloko va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Lokiz Apallua de yeraloko va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Al minut 34, Lokiz Apallua de yeraloko es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.