Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FOOTBOLALICANTE (1601829) - Los Paranoicos (1579666) » 545018138: T48/J10/X

Liga 545018138 Información oficial sobre el partido 545018138 en Hattrick

02.01.2016 14:20:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 10 / X.3052 (171379)

FOOTBOLALICANTE Alineación oficial del equipo 'FOOTBOLALICANTE' en el partido 0 - 3 Los Paranoicos Alineación oficial del equipo 'Los Paranoicos' en el partido
0 - 1 Ramon Creus (38')
0 - 2 Isidro Zuya (47')
0 - 3 Enrique Gutarrate (71')
FOOTBOLALICANTE Alineación oficial del equipo 'FOOTBOLALICANTE' en el partido 0 - 3 Los Paranoicos Alineación oficial del equipo 'Los Paranoicos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FOOTBOLALICANTE Alineación oficial del equipo 'FOOTBOLALICANTE' en el partido 2 - 3 Los Paranoicos Alineación oficial del equipo 'Los Paranoicos' en el partido
Tiene mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,0 % 3,4 % 78,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FOOTBOLALICANTE

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Óscar Villa no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Fernando Fullana estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 203 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): FOOTBOLALICANTE va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Jordan Mahlitz va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Alejandro Eidocaín va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernando Fullana de FOOTBOLALICANTE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jordan Mahlitz.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Antonio Morquecho, jugador de FOOTBOLALICANTE, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 37. Javier Torres, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Los Paranoicos

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Paranoicos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ramon Creus va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Isidro Zuya de Paranoicos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 47. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 71 (Gol de penalti): Al minut 71 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Paranoicos, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Enrique Gutarrate va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Ernesto Matute Robres quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): Isidro Zuya va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Paranoicos estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Paranoicos va fer una substitució al minut 39. Iliya Hristov va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Joaquín Ram.