Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

adri club (1461003) - conunpoquitodetos (1339566) » 545016455: T48/J9/X

Liga 545016455 Información oficial sobre el partido 545016455 en Hattrick

26.12.2015 14:20:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / X.3022 (171349)

adri club Alineación oficial del equipo 'adri club' en el partido 1 - 1 conunpoquitodetos Alineación oficial del equipo 'conunpoquitodetos' en el partido
Ignacio Gorontiola (37') 1 - 0
1 - 1 Juan Gil (42')
adri club Alineación oficial del equipo 'adri club' en el partido 1 - 1 conunpoquitodetos Alineación oficial del equipo 'conunpoquitodetos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
adri club Alineación oficial del equipo 'adri club' en el partido 3 - 0 conunpoquitodetos Alineación oficial del equipo 'conunpoquitodetos' en el partido
Tiene mala suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

adri club

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del conunpoquitodetos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ignacio Gorontiola la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del adri es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 37.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alberto Ramos Alonso de adri va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): adri va estar a punt de posar-se per davant al minut 52 però Sansón Zubiría va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Gorontiola de adri va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Enrique Romero Gutiérrez després que el jugador de adri li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): Mateu Pentinat de adri va abandonar el terreny de joc després de 19 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ignacio Gorontiola va entrar en el seu lloc.

conunpoquitodetos

Goles Goles

  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Juan Gil per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): conunpoquitodetos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 10, però Jorge Govea va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jorge Govea que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de conunpoquitodetos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Atanas Dimov va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Maurino Canterelles de conunpoquitodetos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Semblava que Fernando Gómez de Espinosa s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 095 Minuto 41 (Lesión): Fávila Mestre va sortir coix del terreny de joc, substituït per Abel García de la Vega. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.