Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

f.c.Stars (776701) - real talavera club de futbol (1367778) » 545011052: T48/J1/X

Liga 545011052 Información oficial sobre el partido 545011052 en Hattrick

31.10.2015 14:20:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 1 / X.2926 (171253)

f.c.Stars Alineación oficial del equipo 'f.c.Stars' en el partido 2 - 0 real talavera club de futbol Alineación oficial del equipo 'real talavera club de futbol' en el partido
Paco Pepe Navarro Ategui (32') 1 - 0
Enaitz Ibarbia (37') 2 - 0
f.c.Stars Alineación oficial del equipo 'f.c.Stars' en el partido 2 - 0 real talavera club de futbol Alineación oficial del equipo 'real talavera club de futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
f.c.Stars Alineación oficial del equipo 'f.c.Stars' en el partido 2 - 1 real talavera club de futbol Alineación oficial del equipo 'real talavera club de futbol' en el partido
Tiene un resultado normal 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,2 % 21,5 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f.c.Stars

Goles Goles

  • 120 Minuto 32 (Gol de falta): f.c.Stars va agafar avantatge al minut 32 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Paco Pepe Navarro Ategui fent així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Enaitz Ibarbia va incrementar l'avantatge de f.c.Stars amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del f.c.Stars van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ricardo Nalda, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 5, Luis Checa de f.c.Stars va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 31 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31 del partit, Luis Checa de l'equip f.c.Stars, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 77 (Lesión): f.c.Stars es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Manuel Donella no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Edgar Sierra al camp.

real talavera club de futbol

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Es duien 4 minuts de partit jugats quan Jorge Rico va estar a punt de posar per davant a talavera amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Isacio Coto va impedir un gol cantat.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 69, quan un error defensiu va deixar Rainerio Berdomás completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Silos de talavera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Després de 81 minuts jugats, Luis Jofre es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Paco Navarrete Rubio.