Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Petals Yellow 17 (490003) - Aponino team (1419179) » 545004287: T48/J4/X

Liga 545004287 Información oficial sobre el partido 545004287 en Hattrick

21.11.2015 14:20:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 4 / X.2805 (171132)

Petals Yellow 17 Alineación oficial del equipo 'Petals Yellow 17' en el partido 2 - 1 Aponino team Alineación oficial del equipo 'Aponino team' en el partido
Miquel Bundó (44') 1 - 0
David Álvarez Cabanilla (44') 2 - 0
2 - 1 Paco Riquelme (88')
Petals Yellow 17 Alineación oficial del equipo 'Petals Yellow 17' en el partido 2 - 1 Aponino team Alineación oficial del equipo 'Aponino team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Petals Yellow 17 Alineación oficial del equipo 'Petals Yellow 17' en el partido 5 - 1 Aponino team Alineación oficial del equipo 'Aponino team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Petals Yellow 17

Goles Goles

  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Petals contenien la respiració mentre en Miquel Bundó s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Amb 44 minuts jugats, en David Álvarez Cabanilla va augmentar l'avantatge de Petals a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Abraham Chicarro va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Juan Carlos Guruceta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Petals se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Juan Villaño es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Juan Carlos Guruceta, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Aponino. La jugada d'estratègia del Petals per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Suso Samperio va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 239 Minuto 87 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Juan Carlos Guruceta va ridiculitzar a en Oxel Rodríguez amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Juan Pablo Carreras-Serra per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Abel Velázquez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Croses de Petals la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Raúl Suñer, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Aponino team

Goles Goles

  • 153 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al minut 88, Paco Riquelme va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Aponino en aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Raúl Suñer no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Tomás Ander estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 252 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Aponino va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 50, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Macià Tuneu.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tomás Ander de Aponino va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): En Santiago Alsina de Aponino va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alfonso Calzador va prendre el seu rol al minut 34.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Aponino va fer una substitució al minut 87. Patricio Arreche va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Oxel Rodríguez.