Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los tigres diente de sable (1462889) - Umacón Zaragoza (801904) » 545002708: T48/J2/X

Liga 545002708 Información oficial sobre el partido 545002708 en Hattrick

07.11.2015 14:20:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / X.2777 (171104)

Los tigres diente de sable Alineación oficial del equipo 'Los tigres diente de sable' en el partido 3 - 1 Umacón Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Umacón Zaragoza' en el partido
Nicolás Aparicio (3') 1 - 0
Torcuato Bangueses (33') 2 - 0
2 - 1 Luis Iturbide (34')
Álvaro Alapont (79') 3 - 1
Los tigres diente de sable Alineación oficial del equipo 'Los tigres diente de sable' en el partido 3 - 1 Umacón Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Umacón Zaragoza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los tigres diente de sable Alineación oficial del equipo 'Los tigres diente de sable' en el partido 4 - 0 Umacón Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Umacón Zaragoza' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los tigres diente de sable

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 3 gràcies a la jugada de Nicolás Aparicio, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Torcuato Bangueses, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Álvaro Alapont de tigres va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Samuel Mansilla al minut 21 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jorge Isasa va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Nicolás Aparicio, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Adolfo Inzaurdiaga de tigres va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): Iván Olmos es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 090 Minuto 60 (Tirita): Al minut 60 de partit, el jugador Jorge Isasa de tigres es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 66 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Marcelo Mínguez Pérez estava fent un bon partit.

Umacón Zaragoza

Goles Goles

  • 150 Minuto 34 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 34 a 2 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Luis Iturbide, que va passar per sota les cames del porter local.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Marcelo Mínguez Pérez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Michael Banfield estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 262 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Zaragoza va estar a punt d'empatar al 67 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Valentín Veraza que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafa Roig.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Licinio Vinculeiro que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.