Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

puthh (312880) - Meneillos Club de Futbol (1372168) » 545001758: T48/J3/X

Liga 545001758 Información oficial sobre el partido 545001758 en Hattrick

14.11.2015 14:20:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 3 / X.2760 (171087)

puthh Alineación oficial del equipo 'puthh' en el partido 6 - 0 Meneillos Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Meneillos Club de Futbol' en el partido
Faust Mallorquí (12') 1 - 0
Fulgenci Gomis (18') 2 - 0
Miguel Díaz de Pimienta (30') 3 - 0
Gilarranz Tey (64') 4 - 0
Gilarranz Tey (66') 5 - 0
Adolfo Manrique Coto (82') 6 - 0
puthh Alineación oficial del equipo 'puthh' en el partido 6 - 0 Meneillos Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Meneillos Club de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
puthh Alineación oficial del equipo 'puthh' en el partido 5 - 0 Meneillos Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Meneillos Club de Futbol' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

puthh

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Faust Mallorquí va donar a puthh un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de puthh a 2 - 0. Fulgenci Gomis va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Miguel Díaz de Pimienta de puthh va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 130 Minuto 64 (Gol de falta): El gol de falta de Gilarranz Tey sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 64 i ampliar l'avantatge de puthh a 4 - 0.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): puthh va augmentar la diferència quan Gilarranz Tey no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): puthh va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Adolfo Manrique Coto va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 6 per blocar una centrada d'en Miguel Ubaldez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de puthh.
  • 208 Minuto 54 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Fulgenci Gomis va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en José García aquest no va estar a l'altura.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En José García es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Fontana.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Jesús Fontana de puthh es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 78.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): En Jaime Trigueros ocupà el lloc d'en Raúl Elgueza al 36 minuts, dos minuts després que el jugador de puthh quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Meneillos Club de Futbol

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jesús Fontana no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Clodoveo Ruano estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 253 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 29 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Clodoveo Ruano amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 250 Minuto 75 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Riccardo Tagliapietra l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Enric Facio es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.