Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gymnastico de Alcázar (1332769) - Aletico Huelin (1457325) » 545000982: T48/J4/X

Liga 545000982 Información oficial sobre el partido 545000982 en Hattrick

21.11.2015 14:20:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 4 / X.2746 (171073)

Gymnastico de Alcázar Alineación oficial del equipo 'Gymnastico de Alcázar' en el partido 0 - 6 Aletico Huelin Alineación oficial del equipo 'Aletico Huelin' en el partido
0 - 1 Ramon Sorribes (3')
0 - 2 Arturo Martínez de Tejada (11')
0 - 3 Sergi Vilaclara (33')
0 - 4 Josep Ramon Alrich (36')
0 - 5 Arturo Martínez de Tejada (47')
0 - 6 Josep Ramon Alrich (70')
Gymnastico de Alcázar Alineación oficial del equipo 'Gymnastico de Alcázar' en el partido 0 - 6 Aletico Huelin Alineación oficial del equipo 'Aletico Huelin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Gymnastico de Alcázar Alineación oficial del equipo 'Gymnastico de Alcázar' en el partido 1 - 5 Aletico Huelin Alineación oficial del equipo 'Aletico Huelin' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gymnastico de Alcázar

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al 35, Martí Furió hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Iván Suanzes. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Elisardo Abraldes, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Serafín Freixes va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Gymnastico que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Santiago Sanchiz va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Youssouf El-Nakach de Gymnastico es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): En Abraham Gatell ocupà el lloc d'en Luis Hernando Giraldo al 80 minuts, dos minuts després que el jugador de Gymnastico quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 84 (Lesión): Manuel Taviel no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Óscar Marsella.

Aletico Huelin

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ramon Sorribes va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 11 de partit va donar a Aletico l'avantatge per 0 - 2. Arturo Martínez de Tejada en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Sergi Vilaclara de Aletico l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 33 de partit.
  • 186 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Aletico va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Josep Ramon Alrich.
  • 136 Minuto 47 (Gol evento especial inexperiencia rival): A José Bala encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Arturo Martínez de Tejada anotar per a Aletico el 0 - 5. Millor no veure'n la repetició.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, un xut de Josep Ramon Alrich des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 6 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Javier Machado, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Javier Machado va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Izukaitz Larrazkoeta de Aletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Machado de Aletico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juanón Matías de Aletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.