Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El dedo de Mou.F.C (435074) - The New Generation of B.'s (1416934) » 544990890: T48/J1/X

Liga 544990890 Información oficial sobre el partido 544990890 en Hattrick

31.10.2015 14:20:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 1 / X.2566 (170893)

El dedo de Mou.F.C Alineación oficial del equipo 'El dedo de Mou.F.C' en el partido 5 - 2 The New Generation of B.'s Alineación oficial del equipo 'The New Generation of B.'s' en el partido
Pedro Navarro (2') 1 - 0
Souheil Benkhattab (9') 2 - 0
2 - 1 Ricard Duch (31')
2 - 2 Yeray Soto Carvajal (67')
Daniel Campofrío (79') 3 - 2
Dieter-Norbert Sigl (85') 4 - 2
Pol Puchol (87') 5 - 2
El dedo de Mou.F.C Alineación oficial del equipo 'El dedo de Mou.F.C' en el partido 5 - 2 The New Generation of B.'s Alineación oficial del equipo 'The New Generation of B.'s' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
El dedo de Mou.F.C Alineación oficial del equipo 'El dedo de Mou.F.C' en el partido 8 - 1 The New Generation of B.'s Alineación oficial del equipo 'The New Generation of B.'s' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El dedo de Mou.F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Pedro Navarro va donar a Mou.F.C un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 9 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Souheil Benkhattab es va introduir dins la defensa central al minut 9, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 106 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Daniel Campofrío sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 79 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 2 al marcador.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Mou.F.C va aconseguir el 4 - 2 quan Dieter-Norbert Sigl va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Mou.F.C pel centre va donar un gran resultat: el gol de Pol Puchol va posar el 5 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Pol Puchol gairebé va marcar per a Mou.F.C des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 207 Minuto 78 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mou.F.C va ser a punt de marcar al minut 78, quan el seu jugador Souheil Benkhattab va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 16 (Tarjeta roja directa): Al minut 16 en Pedro Navarro va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 81 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Mou.F.C puguin veure en Souheil Benkhattab jugant de nou; ja que al minut 81 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Marc Puchol el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

The New Generation of B.'s

Goles Goles

  • 153 Minuto 31 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Ricard Duch va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Generation va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 31.
  • 162 Minuto 67 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 67, quan Yeray Soto Carvajal va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, David Lapeira Lizarra de Generation va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Yeray Soto Carvajal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): En Moisés Rocaful ocupà el lloc d'en Eustaki Bustiola al 26 minuts, dos minuts després que el jugador de Generation quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.