Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reial Mallorca (435866) - www.recreativo de huelva.com (1588967) » 544988333: T48/J6/X

Liga 544988333 Información oficial sobre el partido 544988333 en Hattrick

05.12.2015 14:20:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 6 / X.2520 (170847)

Reial Mallorca Alineación oficial del equipo 'Reial Mallorca' en el partido 2 - 4 www.recreativo de huelva.com Alineación oficial del equipo 'www.recreativo de huelva.com' en el partido
Diego Cañellas (33') 1 - 0
1 - 1 Xavi Cufí (36')
1 - 2 Xavi Cufí (67')
1 - 3 Haníbal Vilasoa (68')
Garbixo Urionagoena (81') 2 - 3
2 - 4 Ibai Jauregizuria (85')
Reial Mallorca Alineación oficial del equipo 'Reial Mallorca' en el partido 2 - 4 www.recreativo de huelva.com Alineación oficial del equipo 'www.recreativo de huelva.com' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Reial Mallorca Alineación oficial del equipo 'Reial Mallorca' en el partido 0 - 5 www.recreativo de huelva.com Alineación oficial del equipo 'www.recreativo de huelva.com' en el partido
Tiene suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reial Mallorca

Goles Goles

  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Manuel Parma va treure un córner llarg cap al segon pal que en Diego Cañellas, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 103 Minuto 81 (Gol por la derecha): Mallorca no perdien la fe, i al minut 81 del partit, Garbixo Urionagoena va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): Després de 19 minuts jugats, José Molina es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Javier Arcaya.
  • 095 Minuto 27 (Lesión): Javier Suárez va sortir coix del terreny de joc, substituït per Carles Vallbona. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

www.recreativo de huelva.com

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Als 36 minuts de partit, Xavi Cufí de www.recreativo va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 108 Minuto 67 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 67, en Enrico Mauro Ciccione la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Xavi Cufí que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Haníbal Vilasoa va aprofitar un error defensiu al minut 68, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a www.recreativo.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ibai Jauregizuria va ser l'anotador del 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Haníbal Vilasoa de www.recreativo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 12, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): www.recreativo va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Xavi Cufí es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 270 Minuto 55 (Ocasión de falta): Josu Velasco Mansilla va xutar magistralment una falta al minut 55 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Javier Labrue Oneray, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Javier Labrue Oneray va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Narváez.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 79 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Ibai Jauregizuria se sentia fresc com una rosa.