Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chelsea Vicálvaro (988657) - Catosvi Futbol Club (988293) » 544987890: T48/J7/X

Liga 544987890 Información oficial sobre el partido 544987890 en Hattrick

12.12.2015 14:20:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / X.2512 (170839)

Chelsea Vicálvaro Alineación oficial del equipo 'Chelsea Vicálvaro' en el partido 6 - 0 Catosvi Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Catosvi Futbol Club' en el partido
Rafael de la Zarza (6') 1 - 0
Rafael de la Zarza (7') 2 - 0
Víctor Velázquez (9') 3 - 0
Víctor Velázquez (12') 4 - 0
Víctor Ruiz (49') 5 - 0
Rafael de la Zarza (71') 6 - 0
Chelsea Vicálvaro Alineación oficial del equipo 'Chelsea Vicálvaro' en el partido 6 - 0 Catosvi Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Catosvi Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Chelsea Vicálvaro Alineación oficial del equipo 'Chelsea Vicálvaro' en el partido 4 - 0 Catosvi Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Catosvi Futbol Club' en el partido
Tiene suerte 4.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chelsea Vicálvaro

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 els aficionats van embogir quan en Rafael De la Zarza va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Vicálvaro.
  • 131 Minuto 7 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Vicálvaro pel centre va donar un gran resultat: el gol de Rafael De la Zarza va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 141 Minuto 9 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Vicálvaro van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 0 mitjançant en Víctor Velázquez.
  • 132 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12, Vicálvaro va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Víctor Velázquez, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Vicálvaro va aconseguir el 5 - 0 quan Víctor Ruiz va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Amb 71 minuts jugats, en Rafael De la Zarza va augmentar l'avantatge de Vicálvaro a 6 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Víctor Velázquez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Teodoro García de Paredes va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Al minut 25 de partit, el jugador Lluc Soler de Lloveras de Vicálvaro es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Óscar Santigosa no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Catosvi Futbol Club

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Al minut 8 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Adolfo Moreno la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Catosvi havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 77 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Hades Oia amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Víctor Velázquez haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Catosvi al minut 78.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Campezo de Catosvi es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.