Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

elche c.f.s.a. (124854) - Union Picapiedra (441374) » 544979503: T48/J11/X

Liga 544979503 Información oficial sobre el partido 544979503 en Hattrick

09.01.2016 14:20:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 11 / X.2362 (170689)

elche c.f.s.a. Alineación oficial del equipo 'elche c.f.s.a.' en el partido 5 - 0 Union Picapiedra Alineación oficial del equipo 'Union Picapiedra' en el partido
Fernando Tirado Barranco (9') 1 - 0
Ramon Jover (26') 2 - 0
Eduardo Laplaceta (67') 3 - 0
David Ayneto (80') 4 - 0
Xurxo Troitiño (83') 5 - 0
elche c.f.s.a. Alineación oficial del equipo 'elche c.f.s.a.' en el partido 5 - 0 Union Picapiedra Alineación oficial del equipo 'Union Picapiedra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
elche c.f.s.a. Alineación oficial del equipo 'elche c.f.s.a.' en el partido 5 - 3 Union Picapiedra Alineación oficial del equipo 'Union Picapiedra' en el partido
Tiene un resultado normal 5.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,3 % 6,0 % 20,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

elche c.f.s.a.

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Els seguidors del c.f.s.a. contenien la respiració mentre en Fernando Tirado Barranco s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 26 minuts, el tirador de faltes del c.f.s.a. va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ramon Jover, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 67 (Gol de penalti): Eduardo Laplaceta va augmentar la diferència de c.f.s.a. a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que David Ayneto va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Xurxo Troitiño es va introduir dins la defensa central al minut 83, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Ramon Jover una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 27, però una magnífica aturada de Fernando Valderrama va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eric Orts de c.f.s.a. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enrique Arcenegui de c.f.s.a. es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Ramon Jover no era cap impediment.
  • 305 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Eric Orts, en lloc de córrer, relliscava.

Union Picapiedra

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 21 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En David Ayneto, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a c.f.s.a., però Liberto Tacuba no va poder encertar el xut.
  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Fabio Cuadros al minut 23 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Picapiedra van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Alvarado Capdevilla, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Magdaleno de la Cerda no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Pablo Urdangarín estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Pablo Urdangarín la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Picapiedra havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): En Mauricio Igola de Picapiedra va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Francesc Obrador va prendre el seu rol al minut 80.