Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Pontevedra (489823) - F.C.Mistinguets (1437557) » 544975778: T48/J3/X

Liga 544975778 Información oficial sobre el partido 544975778 en Hattrick

14.11.2015 14:20:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 3 / X.2296 (170623)

Sporting de Pontevedra Alineación oficial del equipo 'Sporting de Pontevedra' en el partido 2 - 2 F.C.Mistinguets Alineación oficial del equipo 'F.C.Mistinguets' en el partido
0 - 1 Àngel Blay (8')
Juan Colominas (79') 1 - 1
Óscar Alférez (84') 2 - 1
2 - 2 Abdallah Chôeman (87')
Sporting de Pontevedra Alineación oficial del equipo 'Sporting de Pontevedra' en el partido 2 - 2 F.C.Mistinguets Alineación oficial del equipo 'F.C.Mistinguets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting de Pontevedra Alineación oficial del equipo 'Sporting de Pontevedra' en el partido 2 - 1 F.C.Mistinguets Alineación oficial del equipo 'F.C.Mistinguets' en el partido
Tiene un resultado normal 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Pontevedra

Goles Goles

  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Juan Colominas va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 79.
  • 116 Minuto 84 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 84 minuts quan Alejandro Botín Descalzo va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Óscar Alférez, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Roberto Suárez va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Pontevedra, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Juan Colominas va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Juan Colominas va estar a punt de marcar al minut 57 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 44 de partit, quan un jugador de Pontevedra, en Jesús Miguel Yanez, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 74 (Tirita): Al minut 74, Luis Ángel Marín Martínez de Pontevedra es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

F.C.Mistinguets

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 8, quan Àngel Blay va posar els visitants F.C.Mistinguets per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 162 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Abdallah Chôeman va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): F.C.Mistinguets quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Juan Miguel Gotor va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Àngel Blay va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 236 Minuto 51 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Juan Montalvo Galán haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a F.C.Mistinguets al minut 51.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Fabián Fuentes González quasi aconsegueix empatar per F.C.Mistinguets al minut 85, però Luis Ángel Marín Martínez va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 272 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, un refús desafortunat de Luis Ángel Marín Martínez, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan Miguel Gotor no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fabián Fuentes González de F.C.Mistinguets es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.