Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tecme Leyendas (123287) - Los Yonkis (989176) » 544969284: T48/J4/X

Liga 544969284 Información oficial sobre el partido 544969284 en Hattrick

21.11.2015 14:20:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 4 / X.2180 (170507)

Tecme Leyendas Alineación oficial del equipo 'Tecme Leyendas ' en el partido 2 - 0 Los Yonkis Alineación oficial del equipo 'Los Yonkis' en el partido
Alfredo Araujo (30') 1 - 0
David Ahumada (37') 2 - 0
Tecme Leyendas Alineación oficial del equipo 'Tecme Leyendas ' en el partido 2 - 0 Los Yonkis Alineación oficial del equipo 'Los Yonkis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tecme Leyendas Alineación oficial del equipo 'Tecme Leyendas ' en el partido 2 - 2 Los Yonkis Alineación oficial del equipo 'Los Yonkis' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,7 % 35,3 % 36,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tecme Leyendas

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 els aficionats van embogir quan en Alfredo Araujo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Leyendas.
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): Als 37 minuts de joc, els nois de Leyendas van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes David Ahumada augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 40 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Víctor Nava, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després David Ahumada de Leyendas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Los Yonkis

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13 de partit, Pep Escursell quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alfonso Martínez Blanco no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Fèlix Codony estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 253 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 38 en 贝 (Bei) 翔熙 (Xiangxi) va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Quinto Condíns va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Yonkis la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Yonkis va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jonathan Colinas va sortir per sobre el travesser.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 83, quan un error defensiu va deixar Fèlix Codony completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 贝 (Bei) 翔熙 (Xiangxi) de Yonkis es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones