Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Moraleño (1602130) - Supertakañones F.C. (774049) » 544964934: T48/J8/X

Liga 544964934 Información oficial sobre el partido 544964934 en Hattrick

19.12.2015 14:20:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 8 / X.2102 (170429)

Real Moraleño Alineación oficial del equipo 'Real Moraleño' en el partido 2 - 4 Supertakañones F.C. Alineación oficial del equipo 'Supertakañones F.C.' en el partido
0 - 1 Xavián Peña Rubia (5')
Antonio Calomarde (36') 1 - 1
1 - 2 Jesús Exerica (51')
1 - 3 Alfonso Franqueza (80')
Aritz Garlaschi (85') 2 - 3
2 - 4 José María García de la Lama (88')
Real Moraleño Alineación oficial del equipo 'Real Moraleño' en el partido 2 - 4 Supertakañones F.C. Alineación oficial del equipo 'Supertakañones F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Real Moraleño Alineación oficial del equipo 'Real Moraleño' en el partido 4 - 1 Supertakañones F.C. Alineación oficial del equipo 'Supertakañones F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 4.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,4 % 0,6 % 10,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Moraleño

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, Moraleño aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Antonio Calomarde va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 102 Minuto 85 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 85 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Aritz Garlaschi, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Moraleño a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Moraleño va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gonzalo Aizpuru va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Andrés Sabugueiro.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Harri Kalbetegi del Moraleño ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Harri Kalbetegi va estar a punt de marcar al minut 75 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Jesús Ramon Marcús va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 83 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Jorge Chiriboga de Moraleño va intentar batre la porteria rival al minut 87 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Chiriboga.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Aritz Garlaschi de Moraleño va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Ramon Marcús de Moraleño amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Supertakañones F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 5, el Supertakañones va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Xavián Peña Rubia, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 138 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de José María García de la Lama arribés a peus de Jesús Exerica, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Supertakañones el 1 - 2.
  • 180 Minuto 80 (Gol de falta): Alfonso Franqueza va incrementar l'avantatge a 1 - 3 per a Supertakañones gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 142 Minuto 88 (Gol de contra por la izquierda): José María García de la Lama va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Supertakañones i marcant el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 de partit, Jesús Exerica va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juan Parra Salcedo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xavián Peña Rubia de Supertakañones va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 22 (Tirita (médico)): Andrés Sabugueiro va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.