Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Elche loco (311883) - Villares F.C. (1436912) » 544961677: T48/J6/X

Liga 544961677 Información oficial sobre el partido 544961677 en Hattrick

05.12.2015 14:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 6 / X.2044 (167299)

Elche loco Alineación oficial del equipo 'Elche loco' en el partido 2 - 3 Villares F.C. Alineación oficial del equipo 'Villares F.C.' en el partido
0 - 1 Luis Hernández Mérida (36')
Bonifacio Villalar (55') 1 - 1
Bonifacio Villalar (67') 2 - 1
2 - 2 Óscar Estalrich (71')
2 - 3 Santiago Jordera (77')
Elche loco Alineación oficial del equipo 'Elche loco' en el partido 2 - 3 Villares F.C. Alineación oficial del equipo 'Villares F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Elche loco Alineación oficial del equipo 'Elche loco' en el partido 2 - 1 Villares F.C. Alineación oficial del equipo 'Villares F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,2 % 6,0 % 20,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elche loco

Goles Goles

  • 113 Minuto 55 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Elche una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Bonifacio Villalar, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 55.
  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Elche prenia la batuta de l'encontre al minut 67, quan en Bonifacio Villalar va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Elche va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Lizer Tacoronte en un 1 contra 1 amb el porter Ambròs Pons, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Elche a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alfredo Urdangarín va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 286 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 28 minuts, el Elche va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Ismael Gil Redonda de Elche va intentar batre la porteria rival al minut 37 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Cristian Omedes es va comportar com un juvenil al minut 69 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Elche per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 76, quan Juanjo Lanza va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Al minut 29, Aitor Uriguen de Elche es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. potente): Aitor Uriguen estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.
  • 306 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Mauricio Vera va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Villares F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Villares prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Luis Hernández Mérida.
  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 en Óscar Estalrich va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 172 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Santiago Jordera quedar desmarcat i marcar per a Villares al minut 77. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Villares sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en José Álvaro Ponte, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 3 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Jorge Corrales va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Javier Falcó, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Jorge Corrales, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 27 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Santiago Jordera va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Álvaro Ponte es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.