Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Betis(: (1414911) - VILLALONES CADETE (1368035) » 544957592: T48/J8/X

Liga 544957592 Información oficial sobre el partido 544957592 en Hattrick

19.12.2015 14:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 8 / X.1971 (167226)

Real Betis(: Alineación oficial del equipo 'Real Betis(:' en el partido 7 - 2 VILLALONES CADETE Alineación oficial del equipo 'VILLALONES CADETE' en el partido
Lucas Canell (6') 1 - 0
1 - 1 Eric Pascual (33')
Xaime Guardado (39') 2 - 1
2 - 2 Eric Pascual (40')
Lucas Canell (43') 3 - 2
Rodrigo Vela (44') 4 - 2
Pedro Ojeda (48') 5 - 2
Rodrigo Vela (56') 6 - 2
Rodrigo Vela (63') 7 - 2
Real Betis(: Alineación oficial del equipo 'Real Betis(:' en el partido 7 - 2 VILLALONES CADETE Alineación oficial del equipo 'VILLALONES CADETE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Real Betis(: Alineación oficial del equipo 'Real Betis(:' en el partido 7 - 1 VILLALONES CADETE Alineación oficial del equipo 'VILLALONES CADETE' en el partido
Tiene un resultado normal 7.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Betis(:

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Betis(: s'avançava al marcador al minut 6, després d'un rebot que va caçar en Lucas Canell per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Davie Chalton estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Xaime Guardado va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 39.
  • 115 Minuto 43 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): José Javier Natera no va poder aturar Lucas Canell de Betis(:, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 43 el 3 - 2.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rodrigo Vela va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Pedro Ojeda va incrementar l'avantatge de Betis(: amb el 5 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Rodrigo Vela va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 2.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Betis(: va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rodrigo Vela progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Guillerme Soto, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Rafael Baranda arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Lucas Canell va estar a punt de sentenciar el partit al minut 67, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 43 de partit, quan un jugador de Betis(:, en Xaime Guardado, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

VILLALONES CADETE

Goles Goles

  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 33. L'anotador per VILLALONES va ser Eric Pascual, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Eric Pascual que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ventura Ripoll no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Xisco Ventura estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Josep Oriol Fresquet de VILLALONES es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Sello de VILLALONES va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Óscar Esquerrer de VILLALONES va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Óscar Esquerrer es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.